Ginger & Jagger INTRODUCES

Gravity | Lacquer Console

Contact us
Gravity Lacquer Console by Ginger & Jagger

The Gravity Console stands in a delicate equilibrium between function and sculpture. Pulled by the invisible force that connects space and matter, holding the universe together, the Gravity is crafted with a unique ripple effect.

The Gravity Lacquer Console in an aspirational lifestyle photoshoot in a distinctive pigmented lime house in Alentejo, in Portugal. This editorial is part of a temporary installation that was curated in a house that conveys the relationship between the light and space, where the natural landscape resonates with the interior. The intimate editorial features the new designs launched, as well as some award winning and established icons from both Ginger & Jagger and Munna for the first time presented in a lifestyle context designed by the brands.